Avsnitt 63. Julmat med slottskocken!

I detta avsnitt får du en massa bra tips kring julmat då vi sitter och pratar med Emil Bruhn som arbetar som chefskock på Sunbyholms Slott i Eskilstuna. VI pratar blad annat om varför det är smartare att smaksätta din mat än att krydda din mat och hur du kan få till julskinkan på bästa sätt. Vi får även lära oss en del om hur man som gäst på en restaurang kan tänka om maten inte smakar bra och hur det är som kock att själv gå ut och äta! Ett intressant avsnitt om du gillar mat 🙂

Du kan följa Emil genom att kika på hans Instagram och den hittar du här: Chefsbrunh (klickbar länk)

Tack för att du lyssnar.

Skicka gärna in frågor till oss på info@tunainfluencers.se

Du hittar vår hemsida på: https://tunainfluencers.se/  där du även kan läsa mer om alla våra influencers.

 

Här ser du Poddjuntan snackar livsstil på Instagram (klick)

 

Poddens bloggar:

Gianna Stevanovic: https://giannastevanovic.sporthalsa.se

FashionForFiftyish: https://fashionforfifytish.com/ 

HemmaHosElenor: http://nouw.com/hemmahoseleonor/ 

MakeupByMichanhttps://makeupbymichan.com/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *